tiistai 9. heinäkuuta 2013

Hei, hei Tromssa

Lähdimme Tromssasta sunnuntaina 7.7. eikä tullut ikävä kaupunkia. Luulen, että oli ensimmäinen ja viimeinen vierailuni Tromssassa. En pitänyt kaupungista. Maalla on mukavampaa. Kotimatka alkoi tänään, mutta yöksi jäimme vielä Skibottenin Olderelv leirintäalueelle. Skibottenissa on kaunista, ihan käsittämättömän kaunista. Iloksemme sattui aurinkoinen iltapäivä ja ilta jonka vietimme rannoilla auringosta ja tuulesta nauttien.

Aallokkoa Skibottenin kivikkorannalla
Hieman Skibottenista Tromssaan päin sijaitsee Isovuonon pohjukassa kaunis ranta, jolla vierailimme ihan loman alussakin. Ranta sijaitsee aivan päätien varrella ja rantaa ympäröivässä kangasmaastossa on mukava ulkoilla.


Välillä satoi vettä ja toisaalla taivaalla paistoi aurinko. Sateenkaaria näkyi välillä kaksi, välillä sateenkaaret olivat täydellisiä taivaanrannasta toiseen.


Morse oli jossain välissä lomaa ihan sippi niin väsynyt, että olin jo huolissani, ruokakaan ei maistunut kun sillä vain väsytti. Jotenkin se on kuitenkin saanut levättyä väsymystään, syötyä ja on jälleen oma iloinen itsensä.


Loma se on koirallakin
Vuonon pohjukassa on rauhoittavaa, kaunista ja hiljaista.

1 kommentti:

  1. Jos Tromssa sta haluaa ajaa vain ohi ja jatkaa Sommeröyalle, niin onko tunnelit vaikeita, ehtiikö nähdä kylttejä. Pitääkö mennä Tromssan keskustan kautta, vai onnistuuko ohittamaan?

    VastaaPoista